fbpx

Munka és szerelem – Ha az egyikben ki vagyok égve, akkor a másikban is?

Átlagos olvasási idő: 2 perc

kiégés egy hosszabb folyamat eredménye, többségében fokozott érzelmi megterhelés következtében alakul ki. Vezető tünete a mentális-érzelmi-fizikai kimerülés, ami hatással van a munkára, magánéletre egyaránt. Mikor van szó kiégésről, és mikor motiválatlanságról? Hogyan ismerhetőek fel a kiégés jelei?Érdekel, hogyan küzdhetsz meg a téged érintő nehézségekkel, hogyan tudod megelőzni a kiégést? Próbálsz optimistán hozzáállni a világ dolgaihoz, de egyre nehezebben megy? Tagja szeretnél lenni egy összetartó, megoldásfókuszú, pozitív pszichológiai közösségnek? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, várunk téged szeretettel az online kerekasztal-beszélgetésünkön! Kisfaludy Lilla pszichológus, coach írása.

A Megoldásközpont küldetése az önismereti út és a személyiségfejlesztés támogatása minden megoldásközpontú szemléletre nyitott személy számára. Célunk, hogy pozitív pszichológiai tartalmakat, gyakorlatias szakmai segítséget nyújtsunk a mindennapi kihívások rugalmas(abb) megoldásához. A következő eseményünket 2024. 05. 02-án rendezzük meg az online térben.

Online kerekasztal-beszélgetés

Izgalmas, konstruktív kerekasztal-beszélgetéssel, pozitív pszichológiai szakmai eszmecserével, inspiráló, gyakorlatorientált megközelítéssel és baráti hangulattal várunk mindenkit, aki többet szeretne az élettől, és nem éri be az egyszerű sablonválaszokkal.

A beszélgetés témája a kiégés, vagy más néven a burn-out jelensége.

Bővebben a kiégésről itt olvashatsz tovább.

A beszélgetés során megtudhatod, hogy milyen hatással van az élet különböző területeire, ha valaki érintett a kiégésben. Megismerheted, hogy milyen preventív (megelőző) és protektív (védő) tényezők vannak, amelyek megerősítésével sokat tudsz tenni annak érdekében, hogy hatékonyan kezeld a stresszt és elkerüld a kiégést.

Időpont: 2024.05.02. 18:00

Az eseményünkről és a jegyek vásárlásáról az alábbi linkre kattintva tájékozódhatsz.

kiégés kerekasztal-beszélgetés
Online kerekasztal-beszélgetés

Jegyárak:

Támogatott: 2990 Ft

Normál: 3990 Ft

Támogatói: 5990 Ft

Az érdeklődők a szakmájukban jártas, hiteles szakemberekkel – pszichológusokkal, valamint az adott téma szakértőivel – találkozhatnak, akik értékes gondolatokkal, szakmai tudással járulnak hozzá a beszélgetés színvonalához. A rendezvény zárásaként lehetőséget nyújtunk a nézőközönség számára, hogy a szakmai diskurzus során felmerült kérdéseiket feltegyék.

Ha kíváncsi vagy, kikkel találkozhatsz, akkor kattints ide!

Megoldásközpont Közösség

Hatalmas öröm számunkra, hogy Magyarország 1. Pozitív Pszichológiai Közössége egyre bővül!

A Megoldásközpont Magazin & Közösség a mentális egészség támogatására és a személyes fejlődésre fókuszál. Az online kerekasztal-beszélgetéshez a Megoldásközpont saját médiaplatformján tudsz majd csatlakozni. Ez a Magyarországon egyedülálló tér lehetőséget nyújt ahhoz, hogy felfedezd a pozitív pszichológia és a megoldásközpontú gondolkodás világát,

és egyben megtapasztald a közösség erejét.

Megoldásközpont Közösség

Tarts velünk!

A közösségben hasonló érdeklődésű személyekkel találkozhatsz, és tanulhatsz azoktól, akik szintén sokat tesznek egy boldogabb és kiegyensúlyozottabb életért. Emellett hiteles szakemberek osztják meg a tudásukat, akiknek céljuk a mentális egészség megtámogatása.

A platformon számos közérthető bejegyzést és könnyen alkalmazható gyakorlatias tippet találsz – ezek pedig rengeteget segíthetnek a hétköznapjaid során. Továbbá interaktív kihívások, workshopok és jótékonysági rendezvények (például a Reziliencia Konferencia) színtere a Megoldásközpont Közösség.

A fő célunk nem más, minthogy a lehető legtöbb értékes információt és gyakorlati eszközt nyújtsuk a számodra.

A közösség nem létezhetne fejlődni vágyó, aktív emberek nélkül, ezért buzdítunk arra, hogy valósítsd meg önmagad – velünk!

Ide kattintva már csatlakozhatsz is a Megoldásközpont Közösséghez.

Mi, a Megoldásközpont alkotói alig várjuk, hogy elinduljunk közösen ezen az úton. 🙂


Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is! 😉
Facebook
Email
Nyomtatás
5 2 szavazatok
Cikk értékelése
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Beépített visszajelzések
Megnézem az összes hozzászólást

Élvezted ezt a cikket? Csatlakozz a Zárt Közösségünkhöz! ❤️

Felépítésében hasonló, ám mégis más, mint a többi közösségi médiafelület. A tőlünk megszokott minőségi tartalmakkal találkozhatsz, amelyek inspirálnak, tanítanak és támogatják a fejlődésedet.

Valósítsd meg önmagad – velünk!

Neked ajánljuk
„Hogyan legyek ideális munkatárs?” – 6 tipp, hogy Te legyél az álomjelölt!
Fel szeretnél mondani? – 5+1 tipp, hogy mentálisan felkészült légy!
Az életed irányít téged, vagy te irányítod azt? – Módszerek a kontroll megtartásához
„Te vagy a legcsinosabb, Mókuskám”– avagy a munkahelyi zaklatás pszichológiája
Fejlődni szeretnél? – 6 lépés a sikeres változáshoz

A munkakeresés során igyekszünk megfelelni a kiszemelt munkahely elvárásainak, hogy a lehető legjobb formánkat mutassuk. Akármennyire rutinosak vagyunk az interjúzásban,

//
2023. április 19.

A felmondás nem könnyű. A legtöbb esetben a munkahelyről való kilépést egy megterhelő időszak előzi meg, amíg megszületik az elhatározás,

//
2022. február 22.

Az elmúlt időszak még a mentálisan erős emberek számára is igazán nagy kihívásokat és instabilitást hozott – gondolunk itt a

//
2022. május 11.

Érezted már magad tehetetlennek, hogy miként cselekedj egy kényes ügy kapcsán? Nem tudod, hogy hova fordulhatsz áldozatként a munkahelyeden? Szeretnéd tudni,

//
2022. december 16.

Mindannyiunk életében vannak olyan helyzetek, amikből előbb-utóbb ki kell szállnunk, változtatnunk kell. Kinek napok, kinek évek kellenek, kinek sosem sikerül

//
2020. július 11.
5 2 szavazatok
Cikk értékelése
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Beépített visszajelzések
Megnézem az összes hozzászólást
0
Te hogy látod? Szólj hozzá a témához!x