fbpx

Szerelem vs. szeretet – Megtaláljuk vagy megalkuszunk? – Végre itt a 2. Megoldásközpont PszichoCafé!

Átlagos olvasási idő: 2 perc

Kapcsolataink életünk egyik legmeghatározóbb tényezői, amelyekből erőforrást és támaszt merítünk a mindennapok során. Azt tapasztalhatjuk, hogy éltető kapcsolatainknak is odafigyelésre és energiabefektetésre van szüksége a harmonikus működéshez. A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhatnak bennük érzelmi hullámvölgyek, konfliktusok vagy intimitásproblémák. A rendezvényünk mindazoknak szól, akik szeretnének boldog párkapcsolatot kialakítani és fenntartani, és kíváncsiak arra, mit tehetnek ennek elérése érdekében. Ezt ne hagyd ki!

Kapcsolatokban létezünk, és önmagunkat is ezeken a kapcsolatokon keresztül definiáljuk. Különböző szerepeinkben megélt tulajdonságaink meghatározzák, hogy milyennek tartjuk magunkat. Egyik ilyen kiemelkedő kapcsolódásunk a párkapcsolat.

Szerelem vs. szeretet – Megtaláljuk vagy megalkuszunk?

A rohanó mindennapokban a minket körülvevő bizonytalanság miatt mostanában előfordulhat, hogy a szokásosnál is nehezebben értjük egymást, miközben talán soha nem volt még ekkora szükségünk az érzelmi támogatásra.

A pszichés jóllétünkkel és párkapcsolati nehézségeinkkel kapcsolatban a megoldásfókuszú megközelítés gyakorlatias tippeket és életszerű tanácsokat kínál a fejlődéshez.

Hogyan egyeztethetők össze a különböző elvárások? Hogyan küzdjünk meg a párkapcsolati nehézségekkel? Mit tehetünk akkor, ha úgy érezzük, párunk nem ért meg minket? Mit tehetünk azért, hogy megmentsük a kapcsolatunkat? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ szakmai előadóinkkal a kerekasztal-beszélgetés során.

Megoldaskozpont-PszichoCafe-2

A kerekasztal-beszélgetés tagjai

  • Dr. Szemán-Nagy Anita: klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, egyetemi oktató, édesanya
  • Papp Csilla: Média Divízió Igazgató /Lorinvest Zrt./, az Alföld Televízió, író, a HajduPress hírportál, valamint a cég rendezvényszervező ágazatának vezetője, írónő, édesanya
  • Dr. Holló Gábor: biológus, tréner, édesapa
  • Vincze Dávid: klinikai szakpszichológus rezidens (DE ÁOK, Magatartástudományi Intézet), SzexEd koordinátor

A kerekasztal-beszélgetést Mikos Ákos rádiós műsorvezető, blogger, a DebreSlam egyik vezetője, író moderálja.

A szakmai eszmecsere során a kerekasztal-beszélgetés résztvevői életszerű, bevált módszerekkel adnak segítséget abban, hogyan legyünk jelen a kapcsolatainkban és mit tehetünk az intim, szenvedélyes és szeretetteli kapcsolatok kialakításáért és megtartásáért.

Megoldásközpont PszichoCafé – a pozitív pszichológiai rendezvénysorozat, ahol magadra találhatsz

Izgalmas, konstruktív kerekasztal-beszélgetésekkel, pozitív pszichológiai szakmai eszmecserékkel, inspiráló, gyakorlatorientált előadásokkal és baráti hangulattal várunk mindenkit, aki többet szeretne az élettől, és nem éri be az egyszerű sablonválaszokkal.

A Megoldásközpont PszichoCafé rendezvénysorozat küldetése az önismereti út, a személyiségfejlesztés támogatása minden, a pozitív pszichológiai, megoldásközpontú szemléletre nyitott személy számára.

A PszichoCafé rendezvénysorozatunk alapját a debreceni közönség által közkedvelt kerekasztal-beszélgetések adják, melyeket háromhavonta rendezünk meg. Az érdeklődők minden alkalommal a szakmájukban jártas, hiteles szakemberekkel – pszichológusokkal, valamint az adott téma szakértőivel találkozhatnak, akik értékes gondolatokkal, szakmai tudással járulnak hozzá a beszélgetés színvonalához. A rendezvény zárásaként mindig lehetőséget nyújtunk a nézőközönség számára, hogy a szakmai diskurzus során felmerült kérdéseiket feltegyék.


Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is! 😉
Facebook
Email
Nyomtatás
0 0 szavazatok
Cikk értékelése
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Beépített visszajelzések
Megnézem az összes hozzászólást

Élvezted ezt a cikket? Csatlakozz a Zárt Közösségünkhöz! ❤️

Felépítésében hasonló, ám mégis más, mint a többi közösségi médiafelület. A tőlünk megszokott minőségi tartalmakkal találkozhatsz, amelyek inspirálnak, tanítanak és támogatják a fejlődésedet.

Valósítsd meg önmagad – velünk!

Neked ajánljuk
Családi életciklusaink nyomában – Az önismeretünk fejlesztéséért
Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? – Itt a Megoldásközpont PszichoCafé!
Szerelem vs. szeretet – Megtaláljuk vagy megalkuszunk? – Végre itt a 2. Megoldásközpont PszichoCafé!
Január 1. – A béke világnapjának üzenete az újévre
Karácsonyi készülődés a járvány idején – Idén másképpen ünnepelünk?!

„Semmi sem állandó, csak a változás maga” – bár közhely a mondás, de mégis igaz. A személyiség kibontakozásának folyamata, a családi életciklusok váltakozása, és

//
2021. április 28.

Az elmúlt időszak igen megterhelő volt sokunk számára. A megváltozott körülményekhez való alkalmazkodás, a korlátozások és maga a járványhelyzet is

//
2021. szeptember 2.

Kapcsolataink életünk egyik legmeghatározóbb tényezői, amelyekből erőforrást és támaszt merítünk a mindennapok során. Azt tapasztalhatjuk, hogy éltető kapcsolatainknak is odafigyelésre

//
2022. február 28.

Békés, boldog újévet! – hangzik a jókívánság gyakran az óév vége felé. Szimbolikusan az év első napján ünnepeljük a béke

//
2020. december 31.

A pirosbetűs ünnepek közeledtével egyre nagyobbnak tűnik az elvárás, hogy örömteliek és jókedvűek legyünk – különösen a karácsonnyal érezhetünk így.

//
2020. december 7.
0 0 szavazatok
Cikk értékelése
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Beépített visszajelzések
Megnézem az összes hozzászólást
0
Te hogy látod? Szólj hozzá a témához!x