Lexikon

Pszichológiai fogalomtár

Pozitív Pszichológiai Magazin

Szerelem vs. szeretet – Megtaláljuk vagy megalkuszunk? – Végre itt a 2. Megoldásközpont PszichoCafé!

Kapcsolataink életünk egyik legmeghatározóbb tényezői, amelyekből erőforrást és támaszt merítünk a mindennapok során. Azt tapasztalhatjuk, hogy éltető kapcsolatainknak is odafigyelésre és energiabefektetésre van szüksége a harmonikus működéshez. A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhatnak bennük érzelmi hullámvölgyek, konfliktusok vagy intimitásproblémák. A rendezvényünk mindazoknak szól, akik szeretnének boldog párkapcsolatot kialakítani és fenntartani, és kíváncsiak arra, mit tehetnek ennek elérése érdekében. Ezt ne hagyd ki!

ADOMÁNYOZÁS!

Az Ukrajnában kialakult válsághelyzetre való tekintettel a Megoldásközpont csapata a rendezvényen befolyt összeg 50%-át a rászorulóknak ajánlja fel.

Kapcsolatokban létezünk, és önmagunkat is ezeken a kapcsolatokon keresztül definiáljuk. Különböző szerepeinkben megélt tulajdonságaink meghatározzák, hogy milyennek tartjuk magunkat. Egyik ilyen kiemelkedő kapcsolódásunk a párkapcsolat.

Szerelem vs. szeretet – Megtaláljuk vagy megalkuszunk?

A rohanó mindennapokban a minket körülvevő bizonytalanság miatt mostanában előfordulhat, hogy a szokásosnál is nehezebben értjük egymást, miközben talán soha nem volt még ekkora szükségünk az érzelmi támogatásra.

A pszichés jóllétünkkel és párkapcsolati nehézségeinkkel kapcsolatban a megoldásfókuszú megközelítés gyakorlatias tippeket és életszerű tanácsokat kínál a fejlődéshez.

Hogyan egyeztethetők össze a különböző elvárások? Hogyan küzdjünk meg a párkapcsolati nehézségekkel? Mit tehetünk akkor, ha úgy érezzük, párunk nem ért meg minket? Mit tehetünk azért, hogy megmentsük a kapcsolatunkat? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ szakmai előadóinkkal a kerekasztal-beszélgetés során.

második rendezvény

A kerekasztal-beszélgetés tagjai

  • Dr. Szemán-Nagy Anita: klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, egyetemi oktató, édesanya
  • Papp Csilla: Média Divízió Igazgató /Lorinvest Zrt./, az Alföld Televízió, író, a HajduPress hírportál, valamint a cég rendezvényszervező ágazatának vezetője, írónő, édesanya
  • Dr. Holló Gábor: biológus, tréner, édesapa
  • Vincze Dávid: klinikai szakpszichológus rezidens (DE ÁOK, Magatartástudományi Intézet), SzexEd koordinátor

A kerekasztal-beszélgetést Mikos Ákos rádiós műsorvezető, blogger, a DebreSlam egyik vezetője, író moderálja.

A szakmai eszmecsere során a kerekasztal-beszélgetés résztvevői életszerű, bevált módszerekkel adnak segítséget abban, hogyan legyünk jelen a kapcsolatainkban és mit tehetünk az intim, szenvedélyes és szeretetteli kapcsolatok kialakításáért és megtartásáért.

Megoldásközpont PszichoCafé – a pozitív pszichológiai rendezvénysorozat, ahol magadra találhatsz

Izgalmas, konstruktív kerekasztal-beszélgetésekkel, pozitív pszichológiai szakmai eszmecserékkel, inspiráló, gyakorlatorientált előadásokkal és baráti hangulattal várunk mindenkit, aki többet szeretne az élettől, és nem éri be az egyszerű sablonválaszokkal.

A Megoldásközpont PszichoCafé rendezvénysorozat küldetése az önismereti út, a személyiségfejlesztés támogatása minden, a pozitív pszichológiai, megoldásközpontú szemléletre nyitott személy számára.

A PszichoCafé rendezvénysorozatunk alapját a debreceni közönség által közkedvelt kerekasztal-beszélgetések adják, melyeket háromhavonta rendezünk meg. Az érdeklődők minden alkalommal a szakmájukban jártas, hiteles szakemberekkel – pszichológusokkal, valamint az adott téma szakértőivel találkozhatnak, akik értékes gondolatokkal, szakmai tudással járulnak hozzá a beszélgetés színvonalához. A rendezvény zárásaként mindig lehetőséget nyújtunk a nézőközönség számára, hogy a szakmai diskurzus során felmerült kérdéseiket feltegyék.

Az eseményünket keresd a Facebookon:

A témához kapcsolódó tartalmakért és az esemény legfrissebb híreiért kövesd az eseményünket a Facebookon! 

2022. március 17-én, 18.00 órától nagy szeretettel várunk Téged is „Szerelem vs. szeretet –  Megtaláljuk vagy megalkuszunk?" című rendezvényünkön a debreceni Apolló moziban!

Jegyvásárlás

https://tixa.hu/Szerelem-vs-szeretet

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is! 😉

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: print
Nyomtatás
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megszakítás