Lexikon

Pszichológiai fogalomtár

Pozitív Pszichológiai Magazin

Aki szereti önmagát, az képes jól szeretni? – Önbecsülés a XXI. században – Újra itt a Megoldásközpont PszichoCafé!

Milyen hatással van az önbecsülés a mindennapjainkra? Hogyan nehezítheti meg az alacsony önbecsülés a párkapcsolatainkat? Miért elengedhetetlen, hogy foglalkozzunk az önbecsülésünkkel, énképünkkel? Mit tehetünk az önbecsülésünk fejlesztése érdekében? Többek között ezeket a kérdéseket járják körbe a Megoldásközpont Magazin harmadik, Aki szereti önmagát, az képes jól szeretni? – Önbecsülés a XXI. században címmel megrendezett PszichoCafé kerekasztal-beszélgetésének részvevői. A rendezvényünk mindazoknak szól, akik szeretnének kiegyensúlyozott, mentálisan és érzelmileg stabilan élni mind egyéni, mind párkapcsolati szinten, és kíváncsiak arra, mit tehetnek ennek elérése érdekében. Ezt ne hagyd ki!

Aki szereti önmagát, az képes jól szeretni?

Önbecsülésünk és önértékelésünk fontos része az énkép.

Önmagunkról alkotott vélekedéseink hatnak a gondolatainkra és érzelmeinkre, irányítják a cselekedeteinket, hatással vannak a kapcsolatainkra. Mindannyian pozitívan szeretnénk vélekedni önmagunkról, pozitív énképre vágyunk, önmagunkkal való elégedettségre törekszünk.

A pszichés jóllétünkkel és az önbecsüléssel kapcsolatos nehézségeinkkel kapcsolatban a megoldásfókuszú megközelítés gyakorlatias tippeket és életszerű tanácsokat kínál a fejlődéshez.

A rendezvény azoknak szól, akiknek célja az önismeretük fejlesztése, és kíváncsiak arra, hogy mit tehetnek önmagukért és kapcsolataikért.

Megoldásközpont PszichoCafé- Önbecsülés

A harmadik debreceni Megoldásközpont PszichoCafé tagjai:

  • Dr. Csörsz Ilona: klinikai szakpszichológus, színházi szaknevelő, wingwave coach, édesanya
  • Dr. Szemán-Nagy Anita: klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, egyetemi oktató, édesanya

  • Dr. Holló Gábor: biológus, tréner, édesapa
  • Vincze Dávid: klinikai szakpszichológus rezidens (DE ÁOK, Magatartástudományi Intézet), SzexEd koordinátor

A kerekasztal-beszélgetést Mikos Ákos rádiós műsorvezető, blogger, a DebreSlam egyik vezetője, író moderálja.

A szakmai eszmecsere során a kerekasztal-beszélgetés résztvevői igyekeznek gyakorlati tippeket adni az önbecsülés növeléséhez és megtartásához.

Megoldásközpont PszichoCafé – A pozitív pszichológiai rendezvénysorozat, ahol magadra találhatsz

Izgalmas, konstruktív kerekasztal-beszélgetésekkel, pozitív pszichológiai szakmai eszmecserékkel, inspiráló, gyakorlatorientált előadásokkal és baráti hangulattal várunk mindenkit, aki többet szeretne az élettől, és nem éri be az egyszerű sablonválaszokkal.

Rendezvényeink célja, hogy minél szélesebb körhöz eljuttassuk a megoldásfókuszú szemléletmódot. Küldetésünk az önismereti út, a személyiségfejlesztés támogatása minden, a pozitív pszichológiai, megoldásközpontú szemléletre nyitott személy számára.

A PszichoCafé rendezvénysorozatunk alapját a debreceni közönség által közkedvelt kerekasztal-beszélgetések adják, melyeket háromhavonta rendezünk meg. Az érdeklődők minden alkalommal a szakmájukban jártas, hiteles szakemberekkel – pszichológusokkal, valamint az adott téma szakértőivel találkozhatnak, akik értékes gondolatokkal, szakmai tudással járulnak hozzá a beszélgetés színvonalához. A rendezvény zárásaként mindig lehetőséget nyújtunk a nézőközönség számára, hogy a szakmai diskurzus során felmerült kérdéseiket feltegyék.

Az eseményünket keresd a Facebookon:

A témához kapcsolódó tartalmakért és az esemény legfrissebb híreiért kövesd az eseményünket a Facebookon! 

  1. június 16-án, 18.00 órától nagy szeretettel várunk Téged is „Aki szereti önmagát, az képes jól szeretni? – Önbecsülés a XXI. században" című rendezvényünkön a debreceni Apolló moziban!

Jegyvásárlás

https://tixa.hu/onbecsules-kerekasztal

Ha tetszett a cikkünk, oszd meg másokkal is! 😉

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: print
Nyomtatás
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: print
Megszakítás